Du Med A/S

HVEM ER VI?

DuMed

DuMed A/S blev grundlagt i 1994 af Lars Zeidler og Jørgen Peder Jensen. Virksomheden er velkonsolideret med mange års erfaring indenfor den billeddiagnostiske branche og har fokus på salg og service af røntgenapparatur og -tilbehør.

Vore kunder er sygehuse, privathospitaler, røntgenklinikker, kiropraktorer og dyrlæger i Norden. Hovedkontoret og lager er beliggende i Kolding, hvorfra vi håndterer ordrer, modtagelse og forsendelse af varer, telefon, it, bogholderi og andre typer administrative opgaver. Vi arbejder i henhold til certificerede normer, og fremstår som en særdeles stabil og pålidelig samarbejdspartner med mange gode referencer.

Vi er stolte over at forhandle og servicere en bred vifte af røntgenapparater og -tilbehør fra nogle af verdens største producenter

Agfa
Codonics Logo
Leeds
Mav
Rit
Inf
Control
Curvebeamlogo
Vieworks

DuMeds eksperter på røntgenudstyr, -tilbehør og -service står altid klar til at vejlede dig. Ring til os på +45 9726 7900, eller send os en mail på info@dumed.dk, så finder vi en løsning til dig.

Mød vores stærke team

JANNY ELMHOLDT

Adm. Direktør

LARS HOVE NIELSEN

Servicechef

CHARLOTTE DENCKER

Ordrebehandler

FLEMMING WAGNER TAANUM

Servicetekniker

THOMAS KREUTZFELDT

Salgschef

ULLA HAUGE JORDANSEN

Salgssupporter

MADS ZEIDLER

Udviklingsansvarlig

Vicki Vad

Account manager

KONTAKTINFORMATIONER

DuMed A/S
Birkemose Allé 29
DK-6000 Kolding
Tlf.: +45 97 26 79 00
E-mail: info@dumed.dk

SERVICE

Har du brug for hurtig og professionel service af dit røntgenudstyr, eller vil du blot høre nærmere om vores service, så sidder vi klar til at modtage dit opkald.

YOUR XPERT IN XRAY

DuMed har mere end 24 års erfaring med at installere og servicere røntgenudstyr. Vi lægger vægt på til enhver tid at tilbyde vore kunder de rigtige produkter til deres behov. DuMed vil være din foretrukne partner på røntgen!