Dyrlæger

Lad DuMed hjælpe dig med at finde det røntgenudstyr der passer til din dyreklinik

På vores dyrehospital tager vi mange røntgenbilleder. Rigtig mange.
Vores røntgenapparat er på arbejde 24/7 hele året. Vi vil have udstyr, der altid tager billeder i topkvalitet uden besværlig betjening. Sådan et set up lægger vi kun i hænderne på højt specialiserede rådgivere og teknikere, der kan deres fag til fingerspidserne.
Og tager telefonen, når vi har brug for det.

Vi har haft røntgenløsninger fra DuMed siden 2004.

Kan du gætte hvorfor?

- Nils Brendorp, Dyrlæge, Anicura Københavns Dyrehospital

premium Computed Radiography (CR)

Har du ressourcer til et længere og manuelt workflow, og ønsker du at holde investeringen lav, så er CR stedet for dig at starte.


RETROFIT DIGITAL RADIOGRAPHY (DR)

For dig der bruger CR men ønsker et forbederet workflow uden større investering


MUSICA3

Vælger du et af DuMeds premium røntgensystemer leveres det med MUSICA3 billedbehandlingssoftware, som giver dig markedets skarpeste røntgenbilleder


Røntgentilbehør

Uanset hvad du har brug for i røntgentilbehør, så står DuMed klar til at hjælpe dig - se vores sortiment, der er udvalgt med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og ergonomi

KONTAKTINFORMATIONER

DuMed A/S
Birkemose Allé 29
DK-6000 Kolding
Tlf.: +45 97 26 79 00
E-mail: info@dumedgroup.com

SERVICE

Har du brug for hurtig og professionel service af dit røntgenudstyr, eller vil du blot høre nærmere om vores service, så sidder vi klar til at modtage dit opkald.

YOUR XPERT IN XRAY

DuMed har mere end 24 års erfaring med at installere og servicere røntgenudstyr. Vi lægger vægt på til enhver tid at tilbyde vore kunder de rigtige produkter til deres behov. DuMed vil være din foretrukne partner på røntgen!