Dyrlæger

Lad DuMed hjælpe dig med at finde det røntgenudstyr der passer til din dyreklinik

På vores dyrehospital tager vi mange røntgenbilleder. Rigtig mange.
Vores røntgenapparat er på arbejde 24/7 hele året. Vi vil have udstyr, der altid tager billeder i topkvalitet uden besværlig betjening. Sådan et set up lægger vi kun i hænderne på højt specialiserede rådgivere og teknikere, der kan deres fag til fingerspidserne.
Og tager telefonen, når vi har brug for det.

Vi har haft røntgenløsninger fra DuMed siden 2004.

Kan du gætte hvorfor?

- Nils Brendorp, Dyrlæge, Anicura Københavns Dyrehospital

Smådyr

Ingen patienter er for små, når DuMed skal rådgive dig om din skræddersyede røntgenløsning. Vi bestræber os på at tilbyde løsninger i høj kvalitet til alle typer af smådyrsklinikker – fra den mindre, lokale klinik til det store hospital.

Revolutionerende ny teknologi indenfor CT robot scanning, som gør det muligt at foretage en CT scanning af store dyr, mens de står op – og endda mens de bevæger sig. Systemet giver maksimal undersøgelsesfleksibilitet med ’6 systems in 1’: (1) Stereo-dynamic 4D-scanner, (2) CT-scanner, (3) Panorama-scanner, (4) Tomosyntese, (5) DR og (6) Densitometri. Til stordyrsklinikken der vil være førende inden for billeddiagnostik.


Store Dyr

DuMed er klar til at rådgive dig, så din røntgenløsning passer til netop din stordyrspraksis. Uanset om dit røntgensystem skal kunne være i bilen, være loftsophængt eller kunne lave 4D CT scannering samt almindelige røntgenbilleder, så hjælper DuMed med at finde den løsning, som passer bedst til dine patienter.


Billedbehandling og -kvalitet

Som professionel dyrlæge er det essentielt hurtigt og med høj tryghed at kunne stille den rette diagnose. Til det formål behøver du skarp billedkvalitet hver gang, samt et effektivt workflow, der passer til din kliniks behov.


Røntgentilbehør

Uanset hvad du har brug for i røntgentilbehør, så står DuMed klar til at hjælpe dig - se vores sortiment, der er udvalgt med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og ergonomi

KONTAKTINFORMATIONER

DuMed A/S
Birkemose Allé 29
DK-6000 Kolding
Tlf.: +45 97 26 79 00
E-mail: info@dumedgroup.com

SERVICE

Har du brug for hurtig og professionel service af dit røntgenudstyr, eller vil du blot høre nærmere om vores service, så sidder vi klar til at modtage dit opkald.

YOUR XPERT IN XRAY

DuMed har mere end 24 års erfaring med at installere og servicere røntgenudstyr. Vi lægger vægt på til enhver tid at tilbyde vore kunder de rigtige produkter til deres behov. DuMed vil være din foretrukne partner på røntgen!