Profil

Whatever your X-Ray needs are, we will handle them within our range of Xpert capabilities.

 

Du Med A/S blev grundlagt i 1994. Firmaet er en velkonsolideret virksomhed med mange års erfaring indenfor den billeddiagnostiske branche. Kontor og lager er beliggende i Kolding i et kontorkompleks. Fra kontoret håndteres ordreafvikling, modtagelse og forsendelse af varer, telefon, it, bogholderi og andre typer administrative opgaver. Vi arbejder i henhold til certificerede normer, og fremstår som en særdeles stabil og pålidelig samarbejdspartner med mange gode referencer.

Vor produktportefølje repræsenterer en bred vifte af billeddiagnostiske apparater og tilbehør fra nogle af verdens største producenter – herunder:

·        Agfa DR og CR med MUSICA3 billede behandlingssoftware
         Gennemlysningsudstyr
·       Codonics CD/DVD Robot
·       RTI måleudstyr
·       Leeds Testfantomer
         Pehamed fantomer
·       Xenolite røntgenforklæder
        Infab røntgenforklæder

·       WIDE Monitorer
·       Merge eFilm
·       Image Information Systems - IQ Produkter


Vore kunder dækker sygehuse, røntgenklinikker, privathospitaler, kiropraktorer og dyrlæger over hele Danmark. Vores fokus er på kvalitet og en god kundeoplevelse. Vi har adskillige referencer, herunder Ulrik Husmann i Vejle - se http://www.kirovejle.dk/

Vi installerer og servicerer selv vore produkter over hele landet, og råder over en velkvalificeret teknisk afdeling, der pt. er bestående af flere teknikere bosat forskellige steder i landet. Alle vore teknikere er uddannet som elektronikteknikere eller ingeniører, og er ligeledes videreuddannet hos vore leverandører i deres respektive tekniske supportcentre.